Infiintata in 1992, EUROMAN EXIM INTERNATIONAL este o societate cu o vasta experienta in domeniul incalzirii, fiind printre primele cu acest profil pe piata romaneasca.

Societatea noastra se evidentiaza prin oferta de solutii complete de echipamente si sisteme destinate atat incalzirii individuale cat si aplicatiilor industriale:

  • CENTRALE IN CONDENSARE
  • ELEMENTE DE TERMOREGLARE – www.cloudwarm.ro
  • SIGURANTA GAZ SI AUTOMATIZARE

Din anul 2011, societatea noastra inceput productia unei game de centrale Certficate la nivel European (CE), sub denumirea de CALOMA ® (marca proprie, inregistrata), devenind astfel a doua companie cu capital integral romanesc, cu acest profil.

Din anul 2018 am transferat linia de fabricatie la Thermostahl Sisteme Termice Romania srl, completand astfel gama de produse ale ambilor producatori.

In cadrul acestei colaborari, din 2019 am inceput fabricatia a 3 tipuri noi de centrale cu preamestec de aer-gaz, cea mai performanta tehnologie prezenta in lume, pentru care am obtinut Certificarea CE.

Totodata, oferim servicii de cea mai buna calitate, service si intretinere echipamente, verificare tehnica periodica I.S.C.I.R., fiind printre primele firme din Romania autorizate in acest sens.